sobota 21. októbra 2017

no tak, všimni si ma.

myslela som si, že v osemnástich už niečo ako platonickú lásku riešiť nebudem. omyl. naposledy sa u mňa takéto čosi vyskytlo štyri roky dozadu a teraz sa cítim, akoby som sa do tej doby vrátila. je to príjemné odreagovanie po pošliapanom srdiečku, ktoré mi v hrudi zanechala posledná "vážnejšia" láska. viem, že s týmto nič viac riešiť nebudem, už len kvôli tomu, že tu je len na rok na výmennom pobyte, no také to sledovanie z diaľky a rozplývanie sa nad jeho maličkosťou mi akosi robí radosť. búrlivá talianska krv sa uňho prejavuje presne tak, ako má, užíva si spoločnosť dievčat a tvorí si okolo seba hárem. nechala som sa strhnúť aj ja, nečudovali by ste sa, chlapcovi ktosi naozaj štedro nadelil, nielen výzorovo, aj talentovo. dávno som nepočula chlapa tak pekne spievať. gitara v rukách, brčkavé vlasy, vyžarujúce sebavedomie.. doslova magnet.

upršané dni trávim sledovaním seriálov, mrzí ma, že deň má len dvadsaťštyri hodín, pretože rozhodne nestíham všetko, čo by som chcela. mojím najnovším objavom je mr robot, ktorého hltám epizódu po epizóde. hlavná postava má úžasné zmýšľanie, moje filozofovacie ja je plne uspokojené po každých
päťdesiatich minútach strávených za monitorom. rozhodne odporúčam.

tie slnečné si naopak snažím užiť, dokým sa dá, pretože mám zlý pocit, že ich už veľa nebude. sedím na lavičke a kreslím sochu pred sebou. znovu začnem nosiť skicár a denník v jednom všade kam sa pohnem, namiesto stepovanie na zastávka hľadiac do nikam by som mohla tvoriť. som zvedavá, ako dlho mi to vydrží. v poslednej dobe totižto máločo.

3 komentáre:

  1. Platonické lásky dávajú dňom zvláštny, neopakovateľný nádych. Hoci sa nikdy nedočkajú naplnenia, stále majú obrovskú moc vniesť do pochmúrných dní výrazne podskočenia srdca a pár farebných momentov.
    Hodíš sem niekedy niečo z toho, čo nakreslíš?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dalo by sa povedať, že svoju platonickú "lásku" som si na Erasme teraz našla aj ja.. :) Seriály hltám aj ja, až ma niekedy mrzí, koľko času strávim pri ich pozeraní, ale inak sa ani nedá. Ja trávim veľa času na tréningoch a vôbec to neľutujem, lebo ľudia sú naozaj úžasní a som takto šťastná :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já myslím, že platonická láska může člověka zasáhnout v jakémkoliv věku, třeba mně se to stává každnou chvilku, ale aspoň už z toho nejsem tak poblázněná jako když jsem byla mladší :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť