nedeľa 11. marca 2018

abnormálne veci.

v poslednej dobe píšem sračky. fakt. hrám sa na veľkého umelca s klišé rýmami a sentimentálnymi témami (ejha). dneska mi otec povedal, že nejem, pretože žijem z lásky. haha. k sebe akurát tak. nie je koho. ľúbiť. takým spôsobom. možno by som to potrebovala. lásku.
a pritom sedím na pive (abnormalita č.1) s chlapom, ktorý ma priťahuje viac než všetci predtým dohromady (abnormalita č.2), opätujem mu jeho dvojzmysly (abnormalita č.3) a vôbec o nič sa nestarám (abnormalita č.4). zmampičistovela som. úplne. neviem kedy sa to stalo, ako sa to stalo, prečo sa to stalo, ale stalo.
obdobie, v ktorom sa momentálne nachádzam, je veľmi zvláštne. za dva dni píšem písomné maturity, hoci mám ešte rok a pol strednej pred sebou (bilingválne gymnázium), čoraz častejšie a viac trávim čas s už spomínaným neasociálnym asociálom - ten chlap je chodiaci paradox, začína mi byť všetko, čo sa môjho vzdelania týka, jedno vo veľmi nevhodnej dobe a tak nejak som stratená a nájdená zároveň...
asi ma tým paradoxom nakazil.
ach nech je už streda, potrebujem tú pičovinu mať za sebou.

2 komentáre:

  1. Užívaj si strednú, a nechaj tej láske čas. Stredná vôbec nie je o láske. Len človek potrebuje ľudí okolo seba, a občas pomaznať. Ono to časom príde, zbytočne to náhlíš, aj keď je fajn si užiť tie lásky-nelásky počas strednej. Píšem to ako človek, ktorý by toto povedal (aj) svojmu ja na strednej - kedy som o veľa veciach až moc premýšľala. Prečo nie a prečo áno. A aj tak človek veci urobí inak ako chce. Skrátka - buď nad vecou, buď bezstarostná :) Veci prídu až potom. Stredná nie sú najlepšie roky života - sú to najbezstarostnejšie roky života - po kým po pri nej tvrdo nemakáš, aby si mal z čoho žiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Žít z lásky, to je velmi básnické. :)

    OdpovedaťOdstrániť