piatok 13. októbra 2017

ako som sa stala prototypom piče.

moje priania o aspoň trochu slnečných lúčov boli vyslyšané, no teraz pre zmenu neviem, čo si obliekať. ľudia na ulici chodia v tričkách aj v kabátoch. vyber si. čakám so škvŕkajúcim bruchom na obed a neviem čo od radosti.

posledné dni sú zvláštne. hojdačka. hore dole hore dole. začínajú o mne hovoriť... vplyvní (?) ľudia v našom meste. viete.. takí tí rovesníci, zvyčajne povolaním syn /  dcéra, bandou kamarátov za chrbtom, ktorí by sa za nich neváhali pobiť, "som frajer, každý v okruhu 20km ma pozná a nikto mi nič nemôže". začali hovoriť a nie práve v najlepšom svetle. niežeby mi na tom záležalo, že by som sa cítila nejak zle, skôr som bola nahnevaná, pretože ich reči vlastne v skutočnosti nemajú opodstatnenie, asi si potrebovali nájsť ďalšiu obeť a dúfali, že sa im na to chytím a začnem sa hádať alebo čo. nepodarilo sa. nemá mi prečo záležať na tom, čo si myslia. a potom som ešte aj prekvapená, keďže pred rokom ani len netušili kto som, vzhľadom na to, že som skôr šedou myšou a nepatrím do takej spoločnosti.

jediné, čo ma fakt sklamalo je, že typek, čo je jedným z iniciátorov, chodí s jednou z mojich kamarátok a ona sa mu  na to chytila, aj keď sme už jeden podobný konflikt riešili pár mesiacov dozadu. dievča príde na to, že si začalo s psychopatickým schizofrenikom a že ona je jediná, ku ktorej sa ešte správa ako tak normálne (aj keď..). snažila som sa jej vyhovoriť pár názorov a uviesť veci na pravú mieru, ale nedá si povedať. láska je slepá, budiž. možno pri iných ľuďoch by som to pochopila, lenže čo stvára jej chlap je príliš.

nebavia ma také detské konflikty,  nebavia ma tie ich urážky a trápne pokusy vyprovokovať ma. nebaví ma obraz, ktorý o mne chcú vytvoriť, ale vlastne... jebať.

10 komentárov:

  1. Čo sa vlastne stalo? Nejako som to spolu nepochopil.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nič milé ani pekné. urážky adresované na moju adresu kvôli veciam, ktoré som nespravila, kvôli žiarlivosti, ktorá nemá reálne opodstatnenie. dúfali, sa začnem obhajovať a vrátim im to podobným spôsobom, ale ja som sa na to zhlboka vysrala.

      Odstrániť
    2. Vyzerá to na nejaký trojuholník. Problém je asi to, že si nespravila čo niekto chcel.

      Odstrániť
    3. trojuholník si vytvorili tam, kde žiadny nie je, z mojej strany. dala by sa viesť veľmi dlhá debata o tom, či je vhodný čisto čiste kamarátsky vzťah dievča + zadaný chlap (tým to začalo, teraz sa už polroka vôbec nebavíme a jeho frajerka si ma stále berie do zubov a pomáha jej v tom frajer mojej kamošky, ktorý si myslí, že nemám na práci nič viac ako riešenie ich vzťahu, obaja sú na sakramentskom omyle, no nejak im to nejde do hlavičiek).

      Odstrániť
  2. Ach jooo ideálne neriešiť a ísť ďalej

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako je možné, že sa človek ocitne v nesprávnej spoločnosti? Aspoň tak sa to zdá. Spokojná v nej nie si, a dosť výrazne ti zasahuje do života. Alebo je pes zakopaný inde?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. človek chce spoznať a spozná nových ľudí, s ktorými si rozumie, lenže nemôže dopredu vedieť, čo sa z toho vykľuje. ušla som odtiaľ a držím sa v úzadí.

      Odstrániť
    2. Znamená to, že jedna alebo druhá strana sa pretvaruje? Alebo je jedna strana zaslepená? Áno, môže sa vykľuť niečo iné, ale až tak? Tak tak, na začiatku je vždy túžba..

      Odstrániť
    3. jedna strana je zaslepená. ja som riešila kamarátstvo, zrazu sa z toho vykľulo "chceš mi ukradnúť chlapa". :)

      Odstrániť